Heikki ja Riitta Sirun & Jupin pentujen kanssa Hei ja tervetuloa kotisivuillemme!

Olemme Riitta ja Heikki Lehtiniemi ja asumme perheemme kanssa Etelä-Pohjanmaan helmen, Lappajärven, rannalla.

Perheeseemme kuuluu neljä lasta, joista vain kuopus on enää kotona. Olemme jo "kolminkertaisia" mummoja ja pappojakin! Lisäksi perheemme koostuu tietenkin koirista, joita meillä tällä hetkellä on viisi kappaletta: kolme amerikanakitaa ja kaksi jämtlanninpystykorvaa, eli ’jämtiä’ näin tuttavallisesti sanottuna.

Näillä sivuilla kerromme lähemmin koiristamme ja tulevaisuuden suunnitelmistamme. Jämtien suhteen kasvatustyö on vasta suunnitelmissa, mutta amerikanakitapentueita kennelillämme on ollut jo useampia ensimmäisen akitan saapuessa perheeseemme vuonna 1996. Nämä kymmenen vuotta tämän hienon rodun parissa ovat opettaneet meille yhtä sun toista, monenlaisten kokemusten ja tapahtumien kautta.

Kasvatustyössämme pyrimme siihen, että kasvattimme omaisivat terveen, rodunomaisen luonteen sekä olisivat myös fyysisesti mahdollisimman terveitä. Lisäksi komean rodunomaisen ulkomuodon omaaminen on yksi asia johon jalostusvalinnoillamme aktiivisesti pyrimme.
Edellä mainittujen kasvatuspäämäärien lisäksi haluamme vielä lisätä jämtien osalta, että pyrimme valinnoissamme nimenomaan laadukkaisiin ja toimiviin käyttölinjoihin! Hyvää ja toimivaa käyttökoiraa ei voi korvata mikään - paitsi aina parempi!

Kotisivujamme työstetään lisää jatkuvasti, joten tervetuloa uudelleenkin!

Riitta ja Heikki Lehtiniemi
Ylirannantie 572
62630 Karvala
Puhelin, koti: (06) 5663309 - Riitta, gsm: 0400 909177 - Heikki, gsm: 0400-916599
sähköposti: kulmakuusi@luukku.com

 

eXTReMe Tracker

(c) Sari Tuomisto