Amerikanakita

Pentumme kasvatetaan perheen parissa, jossa ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Pentumme myydään aikaisintaan 7 viikon ikäisinä uuteen kotiinsa.

Myymme pentujamme ainoastaan koteihin, joissa ne saavat tarvitsemansa huomion ja rakkauden. Lisäksi pidämme erittäin tärkeänä, että ostajat ovat riittävästi perehtyneet tähän rotuun ja sen alkukantaisiin ominaisuuksiin vuosisatoja vanhana vahti- ja taistelukoirana ja tiedostavat rotumme kasvatukseen ja koulutukseen liittyvät haasteet.

Jo hyvissä ajoin ennen kuin pentu lähtee uuteen kotiinsa annamme ostajille pentuesitteemme, johon heidän tulee perehtyä. Jotta pennun henkinen kuin fyysinenkin kasvu ja kehitys uudessa kodissa turvattaisiin, tulee ostajan ehdottomasti noudattaa kasvattajalta saatuja ohjeita. Näin pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen!

Pentusuunnitelmissamme on teetättää pennut Sirulla ja Pomolla vielä tämän vuoden aikana. Niinikään Zeldalle on suunnitelmissa pentue. Kysy lähemmin sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystietomme löydät etusivulta!

 

 

 

Jämtlanninpystykorva

Kasvatustyömme jämtien parissa ei ole vielä alkanut, mutta tulevaisuudessa suunnitelmissamme on pennuttaa jämtinarttumme Netta ja Kuura.